Jõuluhull või mõistlik planeerija: naine, kel pühadeks kõik valmis

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kingid kuuse all.
Kingid kuuse all. Foto: www.flickr.com

Käes on augustikuu viimase päeva õhtu, paljud pole veel algavaks kooliaastakski valmis. Kuid leidub ka neid, kel juba kõik jõuluettevalmistused tehtud. 

Aoife Morrison on briti pereema, kes enda sõnul ei ole mingi jõuluhull, vaid praktilise mõtlemisega inimene, kes eelistab suuremad väljaminekud kogu aasta peale ära jaotada. Sellepärast ongi tal juba augustikuus jõuludeks kõik valmis, vahendab Country Living.

Ettevalmistustega alustas naine aprillis ja tänaseks päevaks on tal olemas kõik alates ehetest lõpetades kingitustega oma lähedastele. Kinkide jaoks oli naisel põhjalik nimekiri, asjade soetamisel jälgis ta sooduspakkumisi. 

Tänu hoolikale planeerimisele hoidis naine enda hinnangul igakuiselt kokku 20 naela. Nende ühe sissetulekuga pere kohta on see arvestatav summa. Sellest olulisem on aga Aoife jaoks võimalus tänavu päriselt pühademeeleollu saada ja perega jõulude ajal aega veeta selle asemel, et viimasel minutil kinke osta. 

Kingid, muide, on naisel ka ammu juba hoolikalt pakitud.

Kas augustis jõulude tulekuks täiesti valmis olemine on sinu meelest mõistlik? Kas oled ka juba kingid ära ostnud või teed seda vahetult enne jõule? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles