Uus tõsielusari kutsub lihtsa inimese koduremondile kaasa elama

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuus paari, ootamatud väljakutsed ja inspireerivad kodulahendused – see on täna Kanal2 ekraanil alustanud hoogne ja üllatavaid pöördeid täis remondi-reality "Minu kodu on parim".

Menuka kokandusvõistluse "Minu köök on parim" tegijate käe all valminud remondi-reality "Minu kodu on parim" paneb proovile võistluses osalejate oskused ja närvikava, kui kuut paari ootab ees nende elu suurim remont.

Võistluse käigus saavad paarid ülesandeks üksteise maju renoveerida, aga seda omaniku seatud reeglite järgi. Igal tiimil on oma eelarve ja neile määratakse konkreetne osa kaasvõistleja kodust ning aiast, mis tuleb võimalikult ägedaks ja stiilseks muuta. Seejuures paneb nii mõnigi majaomanik oma ootuste ja reeglitega võistlejad kukalt kratsima. Rääkimata tõsiasjast, et ettenähtud aeg on piiratud ning lisaks lennukale fantaasiale ja kuldsetele kätele paneb see proovile ka osalejate omavahelised suhted, sest pinge all kipuvad emotsioonid kontrolli alt väljuma.

Esmaspäevast reedeni Kanal 2s näidatav tõsielusari on Austraalias televaatajaid haaranud juba viis hooaega. Kanal 2 alustab sarja näitamist avahooajast, mis rohelisel mandril naelutas telerite ette miljoneid televaatajaid.

Uus igapäevane tõsielusari "Minu kodu on parim" alustas Kanal2 täna kell 17:00, uus osa on eetris juba homme samal ajal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles