Totaalne muutumine: kõledast ühikatoast sai tõeliselt mõnus pesa

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Ühiselamute toad jätavad endast tihti pigem halva ja tühja mulje. Vaata, kui hubaseks on need aga tegelikult võimalik muuta.

Texase ülikooli tudengid Adelina Vela ja Skylar Bantz otsustasid, et nemad kõledas ja värvitus ühikatoas oma ülikooli aastaid veeta ei taha. Niisiis võtsid nad ette suure muutuse.

 

A post shared by skylar bantz (@skylarbantz) on

Tüdrukute sõnul tahtsid nad, et nende tuba oleks kutsuv, lihtne aga samas elegantne ja mugav. Vanad ühikavoodid vahetati kõrgete narivoodite vastu, mis tekitas tuppa ruumi mitmele uuele kapile. Samuti katsid tüdrukud seinad eemaldatava tapeediga, mis toale tekstuuri lisavad.

Foto: Sheila Ybarra

Kirjutuslaudade uuendamiseks kasutasid nad samuti kleebitavat marmori-tekstuurilist paberit. Pärast toast väljakolimist saab selle lihtsasti laudadelt maha tõmmata.

Foto: Sheila Ybarra

Välja sai vahetatud ka maitsetud toolid, mida asendavad nüüd läbipaistvast akrüülist eriti stiilsed toolid. Toolide peale maalisid tüdrukud isegi oma monogrammi. Kuna kappidel jäi ruumi üle, mahutasid nad sinna isegi pisikese kohvimasina. 

Foto: Sheila Ybarra

Tüdrukute sõnul läks kogu muutus maksma 500 dollarit ehk 423 eurot. Raha jagati mõlema õpilase vanemate vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles