5 nutikat võimalust, kuidas hoiustada riided, kui kodus kappi ei ole

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: http://www.vialin.nl/

Riiete hoiustamiseks ei ole tingimata vaja suurt riidekappi. Siin on mõned võimalused, mis on kappidest soodsamad ja võtavad tunduvalt vähem ruumi.

1. Redelid

Kes on jälginud sisekujundustrende teab, et viimastel aastatel on tulnud moodi dekoratiivsed redelid. Tihti ei ole need tavaliste redelitega sama vastupidavad, kuid sellegi poolest on neile hea riideid, rätikuid või isegi ajakirju riputada. Sellist redelit pole raske ka paarist pulgast ise valmis meisterdada.

Foto: Tootja foto / Nordstrom

2. Stanged ja pulgad

Ilmselgelt saab riideid riputada ka stangedele, mis kusjuures on samuti hetkel väga trendikad. Kui tahad aga asjale veidi loomingulisemalt läheneda riputa nööride abil laest rippuma hoopis mõni puuoks või pulk.

Foto: Tootja foto / Etsy

3. Nagid

Nagid tunduvad ilmselge võimalusena, kuid siiski tihti inimestel ununevad need. 

Foto: www.flickr.com

4. Voodialune

Tihti unustatakse voodialune ala. Tegelikult on seal aga enamasti väga palju vaba ruumi, mida saaks kasutada ka riiete hoiustamiseks. Selleks kasuta kas korvikesi või ratasetel sahtleid.

Foto: www.flickr.com

5. Riiulid

Korvikestes riideid saab vabalt paigutada ka tavalistele seina külge kinnitatud riiulitele. Kui kasutad riiulite all veel sobilikke kandureid, saad nende vahele riputada pulga, mis loob veel ühe hoiustamisviisi.

Foto: www.flickr.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles