Fotod: Harry Potteri räämas lapsepõlvekodu on miljoni euroga müügis

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Potteri lapsepõlvekodu
Harry Potteri lapsepõlvekodu Foto: WATER STREET, LAVENHAM CO10 / CARTER JONAS

Mõned inimesed ootavad siiani, et neile Sigatüükast kutse tuleks. Kui aga kirja pole ikka veel tulnud, miks mitte astuda siiski sammu võrra unistustele lähemale ja kolida hoopis Potteri lapsepõlvekodusse?

Harry Potteri filmisaagas kuulsust kogunud 294-ruutmeetrine maja pandi 995 000 naela ehk peaaegu 1,1 miljoni euroga müüki, vahendab Domain. Filmides oli tegemist Godric's Hollowis paikneva majaga, kus elasid Harry vanemad Lily ja James. Raamatute järgi sai samas majas Harry ka oma otsmikule kurikuulsa välgunoolekujulise armi.

Foto: WATER STREET, LAVENHAM CO10 / CARTER JONAS

Maja pole ka seest vähem omapärasem kui väljast - kodu on sisustatud Tudorite ja keskajast inspireeritud detailidega. Lagesid kaunistavad puittalad, tubades on suured kaminad ja kivist trepid.

Foto: WATER STREET, LAVENHAM CO10 / CARTER JONAS

Maakleri sõnul on tegemist majaga, mis kuulus vanasti De Vere perekonnale. Räägitakse, et perekonna esivanem Edward de Vere on mõne Shakespeare näidendi tõeline autor. Niisiis on tegemist tõeliselt ajaloolise inglise väikekülas Lavenhamis paikneva koduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles