Viis omapärast krunti, millele tahaks kodu ehitada pea iga eestlane (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mereäärne krunt Rohuneemes
Mereäärne krunt Rohuneemes Foto: www.kv.ee

Vahel on unistuste kodu leidmiseks vaja maja hoopis ise valmis ehitada - selleks läheb aga vaja imelist krunti. Siin on viis kinnistut, mis on tavalisest igavast põllutükist veidi huvitavamad.

Uus kodu Rummu järve äärde

Idülliliselt helesinise ja läbipaistva veega Rummu järvest vaid 300 meetri kaugusel müüakse lausa kolme kõrvuti asetsevat krunti. Lisaks mõnusale järvele asub kruntidele väga lähedal ka mets ja looduskaitsealad. Tallinnast on krunt 28 kilomeetri kaugusel, kuid veelgi lähedamal on see Keilale, mis asub vaid 10 kilomeetri kaugusel. Krundi ühe ruutmeetri eest küsitakse ühte eurot - kõik kolm krunti on igaüks aga umbes 5000 ruutmeetrit suur.

Rummu karjäär
Rummu karjäär Foto: www.kv.ee

Mereäärne krunt Rohuneemes

Kes küll ei tahaks omada kodu, mis asub otse merekaldal? Viimsi vallas müüakse imekaunist kinnistut, mis asub poolsaare tupiktänaval ja piirdub rannajoonega. Kuna asukoht on imeline ja läheduses on olemas ka kõik eluks vajalik, siis krundi hind on üpris krõbe. Nimelt küsitakse 3431-ruutmeetrise kinnistu eest 441 900 eurot.

Mereäärne krunt Rohuneemes
Mereäärne krunt Rohuneemes Foto: www.kv.ee

Privaatne paradiis Lõuna-Eestis

Tegemist ei ole küll mereäärse krundiga, kuid sellest palju puudu ei jää. Nimelt asub kinnistu otse Võrtsjärve kaldal ja on väga privaatne - suviti saab maatükile vaid mööda jõeteed paadiga. Seetõttu on krundil olemas ka oma süvisega paadisadam. Samuti asuvad krundil veel mitmed ehitised (elamu, puhkemajad, saun, väliköök) ja hetkel tegutseb seal turismitalu. Kinnistu on müügis 340 000 euroga.

Kinnistu Lõuna-Eestis
Kinnistu Lõuna-Eestis Foto: www.kv.ee

Maatükk Eesti väikesaarel

Vaiksel Ruhnu saarel müüakse ehitusootel maatükki, mis asub vaid 25 meetri kaugusel Euroopa ühest vanimast puukirikust. Samuti on läheduses veel kaks poodi, kool, muuseum ja isegi lennujaam. Kaugel pole ka pikk laulvate liivadega rannajoon. Krunt on 2794 ruutmeetri suurune ja maksab 195 000 eurot.

Ruhnu
Ruhnu Foto: www.kv.ee

Eesti kõige kallim krunt

Eesti kõige kallimal krundil hetkel veel midagi imelist ei paikne, kuid potentsiaali on selles küllaga. 23 hektari suurune maatükk asub Keila vallas ja on ühe küljega vastu Paldiski linnapiiri. Teisest küljest piirneb see aga merega. Suure kinnistu eest küsitakse lausa neli miljonit eurot.

Foto: www.kv.ee

Millisele krundile sina oma maja ehitaksid?

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles