Viis põhjust, miks on väikeses korteris parem elada kui suures majas (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.pexels.com

Inimesed kolivad enamasti väiksest elupinnast suuremasse. Tegelikult on aga pisikesel elamisel samuti omad plussid. 

Vähem mööblit

Väikesesse elamisse on vaja vähem mööblit, vahendab Popsugar. Esiteks aitab see raha kokku hoida ja teiseks teed sa ilmselt seetõttu läbimõeldumaid otsuseid. Kui sul on elutoas ruumi vaid ühe tugitooli jaoks, siis ei osta sa poest ilmselt esimest ettejuhtuvat. Pigem ootad sa seni, kuni leiad selle õige.

Vähem koristuspinda

Väikese kodu suurimaks eeliseks on ilmselt see, et ala, mida sa koristama pead, on väike.

Lihtsam anda kodule uus ja värske välimus

Kui sul on pisike stuudiokorter, piisab vaid mõnest uuest dekoratiivpadjast, maalist, vaibast või lillevaasist, et anda kodule uus välimus.

Kodus on vähem ebavajalikke asju

Kahekümne ruutmeetrises korteris ei ole kohta suurtele riidehunnikutele, vanadele ajakirjadele või  kasututele nipsasjakestele. Sa pead oma ostud väga hoolikalt läbi mõtlema ning oled lihtsalt sunnitud ebavajalikust loobuma.

Lihtsam jääda kindla stiili juurde

Kui sul on ruumi vaid voodile, pisikesele kööginurgale, heal juhul diivanile ning telekalauale, siis on suurem tõenäosus, et sa suudad jääda kindlaks ka ühele kokkusobivale stiilile. Asju, mida sul on oma koju vaja, on lihtsalt üsna vähe. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles