Üha rohkem noori valivad uut kodu koera, mitte laste järgi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Tavaliselt oleme harjunud, et inimesed otsustavad suurema kodu ostmise kasuks uue lapse sünni tõttu. Tänapäeval põhjustab uue kodu soetamist aga hoopis ruumi vajav lemmikloom. 

Hüpoteeklaene pakkuva firma SunTrusti tellitud uuringu kohaselt on koerad ühed suurimatest põhjustest, miks noored (vanuses 18–36) omale suurema kodu ostavad, vahendab Domino.

Nimelt väidab 36 protsenti küsitluses osalenutest, et nad otsivad suuremat kodu oma neljajalgsete sõprade pärast. See number jääb küll alla 66 protsendile inimestele, kes otsivad kodu, et iseendal rohkem ruumi oleks, kuid siiski ületab 19 protsenti inimesi, kes otsivad uut kodu lapse sünni pärast.

Samuti vastas 42 protsenti küsitlenutest, et isegi, kui nad endale koera pärast uut kodu ei osta, peavad nad neljajalgseid sõpru siiski eluaseme valimisel silmas – näiteks valiksid nad koerte heaolu nimel alati pigem väikese aiaga kodu, mitte kinnise korteri. Niisiis mängivad lemmikloomad kinnisvaraturul päris suurt rolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles