10 instagrami kontot, mis inspireerivad sind kohe oma kodu koristama

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @neatmethod

Vahel läheb kodu koristamiseks vaja vaid killuke inspiratsiooni. Siin on kümme Instagrami kasutajat, kes seda sulle hea meelega jagavad.

1. @bneatobar

Tegemist on professionaalsete organiseerijate kontoga, kus leidub palju pilte minimalistlikult ja nutikalt organiseeritud kodudest.

 

A post shared by Bneato Bar (@bneatobar) on

2. @duzeni_seviyorum

Sellelt kasutajalt võib leida pilte eriti korralikult ja värvide järgi sorteeritud kappidest, riiulitest ja isegi külmkappidest.

3. @simplyspaced

Kes soovib eriti häid sildistamis- ja sorteerimisnippe, peaks kindlasti seda kasutajat jälgima hakkama.

4. @organizedbyaly

Midagi emadele: kontolt leiab palju pilte laste mänguasjade ja riiete sorteerimisest. Samas pole puudust ka sahvrite ega jalanõuriiulitest.

5. @clutterhealing

Sellelt kontolt võib leida ühe eriti rahustava pildiseeria, mis tekitab tahtmise kõik üleliigsed asjad oma kodust minema visata.

6. @organizedliving

Kontolt leiab pilte nii sorteeritud vinüülplaatidest, riidekappidest, sahvritest kui vannitoakappidest.

7. @neatmethod

Tõeliselt nutikas kontoomanik õpetab, kuidas tekitada koju võimalikult palju ruumi.

 

A post shared by Neat Method ® (@neatmethod) on

8. @organized_simplicity

Sellelt kasutajalt leiab eriti palju lahendusi köögikappide ja söögiriistade hoiustamiseks. Samas pole korrastamata ka kõik muud kodus leiduvad sahtlid.

9. @titizveduzenli

Eriti armsate piltidega kasutaja, kelle kõik kapid, riiulid ja sahtlid on värvide järgi ära sorteeritud. Palju pilte leiab ka laitmatus korras lastetoast.

 

A post shared by @titizveduzenli on

10. @mariekondo

Tegemist on tuntud koristusspetsialistiga, kelle nippe järgivad nii mõnedki koduomanikud. Lisaks mitmetele välja antud koristusraamatutele, on ka tema Instagrami konto tõeliselt inspireeriv ja hariv. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles