Fotod: kas usud, et need inimesed päriselt tegelevad aiandusega?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Aiandusest on saanud väga populaarne trend: igaüks tahab näidata, et kasvatab ise vähemalt lilli, kui mitte toitu. Mõistagi tahavad ka kõik kuulsused ennast ses osas heast küljest näidata. 

Popmuusikud, näitlejad, kõikvõimalikud muud staarid ja staarikesed tahavad näidata, et on pühendunud aiapidajad, kes rügavad hommikust õhtuni lõõskava päikese all selleks, et kasvatada ise toit, mida nad söövad.

Paraku tundub see paljude puhul väga väheusutav ning need staarid, kes tõesti ise igapäevaselt aiandusega tegelevad, ei pea seda nii väga mainimisväärseks. 

Viska pilk peale, kas usud, et need tegelased pidevalt aias rassivad? 

Liz Hurley

Näitlejanna Liz Hurley jätab sotsiaalmeedia vahendusel mulje, et on oma Herefordshire´is asuvas aias rakkes varavalgest hiliste õhtutundideni. Aga kas see on ikka väga tõenäoline? 

Christie Brinkley

Ka endine supermodell Christie väidab, et rassib pidevalt veiniistanduses, poseerides Instagramis ka traktori roolis, kuid paljud on seisukohal, et rohkem tegeleb proua pildil kujutatu kui aiatöödega.

Cindy Crawford

Kuuldavasti ei piirdu supermodell Cindy vaid oma aias töö rabamisega: sel fotol hooldavat ta ühes abikaasaga Amal ja George Clooney koduaeda Suurbritannias, kuna nood ise ei jõudvat sellega tegeleda. 

Ivanka Trump

 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Ameerika Ühendriikide presidendi Donald Trumpi tütre Ivanka Instagrami-kontol leidub tuhandete moe- ja meigipiltide vahel paar üksikut pilti aiandusest ja üks vihje, justkui oleks ta omaenese kätega ehitanud kuus peenrakasti. Võib-olla inimene tõesti lõõgastub õhtuti aiatöid tehes, aga tundub natuke kahtlane.

Geri Halliwell

Endine Spice Girl Geri on tegelikult isegi üsna tõenäoliselt täpselt nii suur aiandushuviline nagu tema sotsiaalmeedia põhjal tundub. Ammuilma maaelu ja pereema rolli nautiv endine poplaulja on varasema staarieluga lõpparve teinud. 

Katherine Heigl

Filmistaar ja kolme lapse ema elab samuti juba mõnda aega maal ja tema Instagrami põhjal tundub, et elu on üsna kodu- ja perekeskne, nii et kes teab, võib-olla hoolimata poseeritud fotodest on tegu tõelise rohenäpuga.

Mis sina arvad, kas tegu on tõsiste aiandussõprade või pigem mulje jätmisega?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles