Piiksuv äratuskell eemaldati maja seinast alles pärast neljateist aastat

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äratuskell
Äratuskell Foto: www.pexels.com

Ehitusfirma tõttas appi ühele Pennsylvania perele, kelle kodus oli äratuskell seina sees igapäevaselt piiksunud juba neliteist aastat, vahendab The Guardian.

Kohalikus Pennsylvania uudistesaates KDKAs vestelnud koduomanik Jerry Lynn väitis, et 14 aastat tagasi sidus ta patarei abil töötava äratuskella nööri otsa ja langetas selle läbi ventilatsioonišahti seina sisse. Nimelt proovis ta äratuskella piiksumise järgi tuvastada, kuhu ta antennikaabli jaoks täpsemalt augu peaks puurima.

Kahjuks kukkus aga äratuskell nööri küljest ära ja pärast seda on see iga päev kas 18:50 või 19:50 piiksuma hakanud (olenevalt sellest, kas käes oli suveaeg või talveaeg).

Kohalikule ehitusfirmale jäi aga uudistesaade silma ning otsustati minna perele appi. Niisiis sai läbi garaaži ventilatsioonisüsteemi lõpuks äratuskell seinast eemaldatud.

Äratuskellale andis siiani energiat üks kauakestev aga nüüdseks juba roostes patarei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles