Fotod: omanikku ootab võileivahinnaga vabariigiaegne maja (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Eestiaegsed majad on meie kinnisvaraturu tõelised pärlid, haruldased, erilised ja enamasti väga kallid. Aga mitte see kodu siin.

Selle 1939. aastal ehitatud heas korras kaheksatoalise häärberi saab kätte poolmuidu: kõigest 29 000 euroga. Maja on sellises seisus, et uus omanik võib kohe sisse kolida. Maja juurde kuulub 1631-ruutmeetrine ilus krunt, kus väga mõnus endisaegne haljastus. 

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Asja juures on ainult üks konks: see asub Ida-Virumaal Kiviõlis, mis ilmselt paljud ostuhuvilised eemale peletab ja madala müügihinna tingibki. Kuid tasuks silmas pidada, et Kiviõli kandis on viimastel aastatel jõudsalt turismiarendusega tegelema hakatud, nii et ilmselt tekib sinna järk-järgult juurde ka töökohti, mis Kiviõlis elada lubaks. 

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Maitseka ja üsna algupärase sisekujundusega majal on kaks sissepääsu, mistõttu see sobib suurepäraselt ka kahele perele. Kümne kilomeetri kaugusel majast asuvad järv ja meri. 

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Ei tundu ju üldse halb elukoht?

Vaata rohkem KV.EE leheküljelt

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles