Tuntud multikast inspireeritud maja müüdi maha pea kolme miljoni dollariga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Zillow

Kui umbes aasta tagasi avaldasime uudise, et keegi ei soovi kuulsat multikamaja ära osta, siis nüüd on see pärast kahte müügis olnud aastat lõpuks maha müüdud - küll aga esialgsest hinnast kolmandiku võrra odavamalt.

Californias paiknev «Ränirahnudest» inspireeritud kodu on ehitatud juba aastal 1976. Kaks aastat tagasi pandi see aga müüki 4,2 miljoni dollari eest ja senini polnud maja omanikku leidnud. Müüja ebaõnn pöördus aga siis, kui ta otsustas hinna langetada 2,8 miljoni dollari ehk 2,46 miljoni euro peale. Maja otsustas ära osta kohalik elanik, kelle nime avaldamisest aga maaklerid keelduvad, vahendab Fox News.

 

A post shared by Judy Hong Meuschke (@judyhongm) on

«Ostjale meeldib maja, sest see on tema jaoks nagu kunstiteos nii seest kui väljast,» kommenteeris maja müügiga tegelenud maakler Julie Zubiate. «Talle oli alati meeldinud mööda sõites maja imetleda. Niisiis otsustas ta selle hoopis ära osta,» lisas maakler.

 Värviline ja silmapaistev «Ränirahnude» multikast inspireeritud kodu on disainitud arhitekt William Nicholsoni poolt. Maja sai ehitatud eesmärgiga katsetada erinevaid ehitusmaterjale ja tehnikaid. Nicholson suutis luua maja, mis näeb välja nagu suured mullid ja vahukommid. Seetõttu on lisaks «Ränirahnude» majale kutsutud seda ka Mullimajaks ja Vahukommimajaks.

Elamu on 254 ruutmeetri suurune ja hõlmab endas kolme magamistuba ja kahte vannituba. Lisaks on seal veel suur elutuba ja stiilsete klaaspindadega köök.

Rohkem pilte majast võib näha SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles