Kolm mõnusat välidušši ja üks väga lihtne lahendus selle tegemiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Välidušš.
Välidušš. Foto: Scanpix/Panthermedia

Välidušš on üks mõnusa aia kohustuslikke komponente: selle all on lastel mõnus mängida ja endal aiatööst mullaseid jalgu pesta. 

Dušše saab teha igasuguseid: need võivad olla ühenduses veevärgiga, kuid olla ka täitsa iseseisvad, veepaagi või mõne muu nutika lahendusega toimivad. 

Instagramist leiab hulga kauneid lahendusi, mis sobivad nii linnakoju kui ka maale, metsade ja põldude vahele. 

1. Lihtne lahendus

Bambusvõrgust seina ja killustikust põrandaga hästi lihtne lahendus sobib pigem maale kui linnaaeda. 

2. Viimistletum variant

Selline läbimõeldum ja viimistletum variant sobib hästi ka linnaaeda. 

3. Suvekoju kindel jah!

 

A post shared by KELSEY SHAW (@_im_a_bird) on

Mõnus romantiline lahendus, mis lausa jutustab pikkadest laiskadest suvehommikutest ja rammestavatest dušivõtmistest valgel suveööl.

Tee ise!

 

A post shared by Andrew Tyson (@andrawpyson) on

Kui sul on suvila või maakodu, kus veevärk puudub, ei tasu meelt heita – sellisel juhul lahendab pesemisvajaduse matkadušš! Matkapoodides müüakse 20- ja 40-liitriseid dušikotte, mis tuleb veega täita ja päikese kätte soojenema jätta. Need sobivad suurepäraselt ka paikseks kasutamiseks: ehita dušikabiin, paiguta sinna 1–2 kotti ja kogu pere pesemismure ongi lahendatud! Täita võib seda nii vihma- kui ka kaevuveega. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles