Video ja fotod: vaata, millises ebaharilikus kodus elas «Tähtede sõja» staar Carrie Fisher

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carrie Fisher stormtrooperiga.
Carrie Fisher stormtrooperiga. Foto: PAUL HACKETT/REUTERS

Kui «Tähtede sõja» filmides elas printsess Leia kaugel, kaugel galaktikas, siis tegelikult veetis Leiat kehastanud näitlejanna Carrie Fisher suurema osa oma ajast Beverly Hillsis paiknevas ebaharilikus villas.

Fisher ise kirjeldas oma kodu kui mõnda aaretemängu - igale poole, kuhu vaadata, tuli vastu mõni mälestusese tema elust, vahendab Country Living. Kuna näitlejanna kodus leidus hulganisti «Tähtede sõjaga» seotud esemeid, võiks inimeste sõnul tema kodu lausa filmisaaga muuseumiga segi ajada.

Selle asemel, et eluaseme sisustamisel tähelepanu pöörata mõnele kindlale stiilile või värvipaletile, eelistas Fisher seda mitte teha ja tubadesse paigutada kõik, mis tema jaoks huvitav tundus. Sellel põhjusel ei leidu tema majas ka ühtegi ruumi, mis teineteisele sarnaneks. 

 

A post shared by ginger_zee (@ginger_zee) on

«Carrie kodu näitab väga hästi, milline tema iseloom oli,» rääkis Carrie vend Todd Fisher. «Näiteks väiksena küsis ta alati meie emalt, miks jõulud ei võiks aasta läbi toimuda - seetõttu hoidis Carrie hiljem jõulukuuske oma elutoas ka suvel.»

 

A post shared by ginger_zee (@ginger_zee) on

Alates septembrist lähevad kõik näitlejanna kodus olevad esemed oksjonile, kaasa arvatud LEGOdest valmistatud Fisheri portree ja temanimeline «Tähtede sõja» võtetel kasutatud tool. 

Lisaks levivad jutud, et Fisheri uhke villa, millel ka oma külalistemaja, bassein ja tenniseväljak, läheb peatselt müüki. Seega tasub fännidel silmad lahti hoida!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles