Vaata, milline näeb välja tuntud «Grey anatoomia» näitlejanna suvekodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ellen Pompeo
Ellen Pompeo Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

«Grey anatoomias» tuntust kogunud näitlejanna Ellen Pompeo näitas Architectural Digestile, milline näeb välja tema modernne ja oma maitse järgi sisustatud suvekodu.

Kui Pompeo aastaid tagasi Sag Harborisse suvekodu ostis, ei osanud ta aimatagi, et selle ehitusprotsess ja sisustamine võib olla tohutult aeganõudev. Kuigi näitlejannal oli majade renoveerimisel ja sisustamisel ka varasem kogemus, kulus tal maja täielikult korda tegemiseks lausa kaheksa aastat.

Esialgu oli suvekodu hoopis teistsugune - krundil oli vaid väike talumaja, mille Ellen otsustas jätta külalistemajaks ning ehitada kõrvale hoopis suurem ja uhkem peamaja. Kuna naine tegeles aga samal ajal ka teiste projektidega, lükkas ta peamaja ehitamist aina edasi.

Siiski saadi sisekujundajate abiga valmis vana talumaja, mis nüüd oma trendikate sisustuselementide ja värvilahendustega võlub.

Vaata galeriid Ellen Pompeo suvemajast SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles