Fotod: Kristiinesse on kerkinud üks eriti trendikas uusarendus

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näidiskorteri elutuba
Näidiskorteri elutuba Foto: www.kv.ee

Äsja valminud Kristiine linnaosas paiknev Lõokese Ringmaja pakub nüüdsest huvilistele vaatamiseks stiilselt sisustatud näidiskorterit.

Ringmaja näidiskorteri puhul on välja valitud kõige ajakohasemad ja stiilsemad detailid, mis loovad korterisse väga luksusliku miljöö.

Foto: www.kv.ee
Foto: www.kv.ee

Seintele loodud huvitavad efektid muudavad toad eriliseks ja silmapaistvaks.

Foto: www.kv.ee
Foto: www.kv.ee

Eriti armsalt sisustatud lapsetoa seinale on maalitud silmapaistev pilt. See sobib imehästi kokku toas oleva pastelsetes toonides mööbliga.

Foto: www.kv.ee
Foto: www.kv.ee

Magamistoa muidu minimalistlikule välimusele on särtsu antud suurte maalide ja värviliste kardinatega.

Foto: www.kv.ee

Uusarenduses on saadaval eri tüüpi kortereid, täpselt vastavalt vajadustele – suuremaid ja väiksemaid, peredele ja pereplaneerijatele. Siseviimistluspaketid on välja töötatud koostöös sisearhitektiga. Võimalik on luua endale täiuslik kodu!

Koos sauna, sisseehitatava mööbli, valgustite ja kardinatega jäävad neljatoaliste korterite hinnad enamasti 300 000 euro kanti. Rohkem infot Lõokese Ringmaja uusarenduse ja sealsete korterite kohta leiab KV.ee koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles