Enne ja pärast: ilmetu vannituba sai tunduvalt värskema näo

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vannituba enne
Vannituba enne Foto: http://blog.sweeten.com/

Isegi kui mõni tuba on renoveeritud ja heas seisus, võib selle välimus ajapikku ikkagi ära tüüdata. Siis ei jää aga üle muud, kui ruumi võimalikult lihtsalt värskendada.

Vaid mõned kuud enne lapse saamist, otsustasid blogipidaja Jenna ja tema abikaasa, et võtavad käsile vannitoa remondi. Kuna paar soovis projektiga enne lapse sündi ühele poole jõuda, pidid nad remonti võimalikult kiiresti teostama.

Vannituba enne
Vannituba enne Foto: http://blog.sweeten.com/

 Jenna tahtis vannitoa muuta luksuslikuks ja hotellilikuks. Selleks lasi ta esiteks välja vahetada vanad ruudukujulised plaadid. Kui põranda puhul otsustas ta värviliste mustriliste kasuks, siis seintel eelistas ta siiski heledates toonides plaate.

Vannituba pärast
Vannituba pärast Foto: blog.sweeten.com

Kaetud sai ka ühevärviline valamupind, mis pärast remonti kallihinnalist marmorit jäljendab.

Foto: blog.sweeten.com

Samuti otsustas naine vahetada suure peegli väiksema vastu, et nende kõrval olevate uute lampidega ruumi rohkem valgust luua.

Foto: blog.sweeten.com

 Kuna naisele ei meeldinud, kui ta pesemisvahendid mööda vannituba laiali olid, lasi ta dušinurka ehitada seina sisse mugava riiuli.

Kas sinu arvates on korralikku vannituba mõtet renoveerida või on see pigem raha raiskamine?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles