5 veidrat koristustarvet eriti laisale koduomanikule

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Nende toodete puhul tuleb igal inimesel ise otsustada, kas tegu on millegi naeruväärse või hoopis geniaalsega.

 1. Beebimopp

Kuna beebid roomavad tihti mööda põrandaid ringi, on võimalus osta neile selga kombinesoon, mis on kaetud mikrokiudlappidega. Sellise leiab näiteks Amazonist 25 euroga.

2. Puldiga juhitav põrandalapp

Kui laps on juba suuremaks kasvanud, saab talle puldiauto asemel kinkida hoopis puldiga juhitava mopi. Ilmselt on sellega ka endal lõbusam põrandat pesta, kui tavalise põrandaharjaga. Selle mopi saab endale umbes 40 euroga.

Tootja foto /www.japantrendshop.com
Tootja foto /www.japantrendshop.com Foto: Tootja foto / www.amazon.com

3. Karvu koguv kassipall

Koristamisel saab ära kasutada ka loomade mänguhimu, kuna need kasside jaoks mõeldud pallikesed koguvad enda külge nii loomakarvad kui ka põrandatele kogunenud tolmu ja mustuse. Ühe palli saab tellida umbes 10 euroga.

Foto: Tootja foto / www.amazon.com

4. Mopisussid 

Kui loomi või lapsi ei taha siiski koristama panna, saab hankida endale jalga sellised sussid, millega kodus ringi kõndides on põrandad alati puhtad ja läikivad. Mopisusside omanikuks saab juba 10 euro eest.

Foto: Tootja foto / www.amazon.com

5. Hiiglaslik puhastuslapp ehk tekk

Enam ei pea muretsema, et midagi oleks plekiline või määrdunud. Selle mikrokiud tekiga saab õhtuti diivanil pikutades kõik ekraanid, prilliklaasid ja isegi pokaalid puhtaks pühkida. Pehme teki hind jääb umbes 20 euro kanti.

Tootja foto / www.berkshireblanket.com
Tootja foto / www.berkshireblanket.com Foto: Tootja foto / www.amazon.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles