Fotod: selles kodus pole juba 60 aastat midagi muudetud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.trulia.com

Kui tahad näha, millised kodud olid moes üle poole sajandi tagasi, pead kindlasti üle vaatama selle puutumatult seisnud maja.

Kui tänasel päeval on populaarne sisustada kodu minimalistlikult mustvalgetes ja neutraalsetes toonides, siis 1960. aastatel oli mood hoopis vastupidine. Põrandad olid kaetud värviliste vaipadega, seinad olid mustrilised ja mööbel eriti kirju. 

Võiks arvata, et enam ei ole inimesed sellise kodu ostmisest huvitunud, kuid tuleb välja, et maja, mis on seisnud puutumata juba peaaegu 60 aastat, on hetkel New Jerseys ihaldatuim müügis olev kinnisvaraobjekt.

Foto: www.trulia.com

Hoone müügiga tegeleva maakleri sõnul on maja üllatavalt populaarne. «Maja vaatama tulnud inimesed ütlevad alati, et see on kõige lahedam kodu, kus nad ealeski käinud on,» mainis Lucas Wolf. 

Foto: www.trulia.com

1963. aastal ehitatud majja sisenedes vaatavad esikust kohe vastu avokaadorohelised seinad. Seda värvi on kasutatud ka teiste tubade sisustamisel. 

Foto: www.trulia.com

Samas on aga iga magamistuba sisustamisel kasutatud eri stiili ja hoopis teistsuguseid värve. 

Foto: www.trulia.com

Maja New Jerseys on müügis 450 000 euroga. Rohkem pilte majast näeb SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles