Maaklerite veidrad võtted: selle majaga saab kaasa tasuta võileiva

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bute tänaval olev maja Sherwoodis
Bute tänaval olev maja Sherwoodis Foto: Ray White/Sherwood

Mõnikord kasutavad maaklerid majade maha müümiseks kavalaid võtteid – lubatakse soodsat müügihinda, pakutakse paremaid tingimusi või tehakse pilt just õige nurga alt. Kas oled aga kuulnud, et maakler pakub tehingu eest hoopis tasuta võileibu?

Selle Austraalias paikneva kolme magamistoaga maja kuulutuse andmetel saab kodu ostmisega kaasa ka 12-kuulise lepingu, millega on võimalik igal nädalavahetusel kohvikus avokaadovõileiba nautimas käia.

Avokaadovõileib
Avokaadovõileib Foto: www.pexels.com

Maja asub Brisbane'i äärelinnas ning on müügis umbes 400 000 euroga, kuid samasuguse tasuta võileiva pakkumisega on saadaval ka paar teist samas ümbruskonnas paiknevat maja. 

«Kui tavaliselt söögi eest kuuekohalist summat ei maksaks, siis kahe kodu vahel valides langeks tõenäoliselt ikka valik sellele, millega saab iga nädal ka ühe mahlase avokaadoga võileiva kaasa,» kommenteeris maaklerifirma esindaja Ray White.

Pilte majast ja võileivast saab näha SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles