Nutikas lahendus tuppa, kuhu peab mahtuma nii diivan kui ka voodi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.contemporist.com

Mõnikord võib tekkida vajadus mahutada ühte tuppa korraga nii diivan kui ka voodi. Selle nutika lahenduse abil saad ühe mööblieseme panna korraga mõlemat ülesannet täitma.

Tegemist on päevaseks ajaks kapi põhja peidetud väljatõmmatava voodiga, mille saab nii päris lõpuni sisse lükata kui ka fikseerida sedasi, et voodi jaluts jääb välja ja täidab diivani ülesannet. Jääb ära igasugune diivanvoodi kokku- ja lahtiklappimine, voodi tuleb just täpselt nii palju välja tõmmata kui vaja ja ongi olemas kas diivan või voodi.

Foto: www.contemporist.com

Sellisel diivanil pole mõistagi külgeehitatud seljatuge, kuid selle mure lahendavad kaubandusvõrgus saadaval olevad suured lahmakad diivanipadjad. Et asi efektsem välja näeks, tasuks patju muretseda erinevas suuruses: tagapool suuremad, eespool väiksemad.

Foto: www.contemporist.com

Selle konkreetse lahenduse puhul läheb diivanvoodi kõrvalt üles poolkorrusele ka väike trepp, mille iga astme sees on sahtel: suurepärane lahendus ruumipuudusega korteris asjade hoidmiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles