Fotod: puude alla mattunud kodu läheb müügiks poole miljoni euroga

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Joe Newman/SWNS.com/SCANPIX

Kuskil selle suure heki ja võsa all Londonis, peidab ennast üks pisike kolmetoaline maja. Puude alla mattunud kodu on müügis lausa üle poole miljoni euroga, vahendab The Telegraph.

Lehtede ja võsaga kaetud kodu on tühjana seisnud juba aastaid, kuid Londoni kinnisvara oksjonile müügiks läheb hoone alles täna. Eeldatav maja hind on 450 000 naela ehk 534 040 eurot.

Foto: Joe Newman/SWNS.com/SCANPIX

Väikeses majas on olemas köök, esik, kolm magamistuba ja vannituba. Maja taga asub veel kuuri ja garaažiga aed, kuid ka see ala on täielikult võssa kasvanud.

Foto: Joe Newman/SWNS.com/SCANPIX

Oksjonipidaja Rowen Howensoni sõnul vajab maja küll suurt remonti, kuid sellegipoolest on see müügis üllatavalt soodsalt. «Hea asukoha tõttu on majast huvitatud juba mitmed investorid. Kõik ümberkaudsed majad on müügis umbes poole kallimalt,» väitis Howenson. Mees oli ka üllatunud, et ükski naaber veel maja kohta linnale märkusi pole teinud.

Foto: Joe Newman/SWNS.com/SCANPIX

82-aastase naabri Julia sõnul, on maja juba tükk aega hooleta olnud. «Mäletan, kui vastasmaja elanik need puud ja põõsad alles oma aeda istutas. Sellest on möödunud juba päris mitu aastat. Siis oli see maja veel päris armas,» kommenteeris naine.

Foto: Joe Newman/SWNS.com/SCANPIX

Võsa alla mattunud kodu maksumus jääb küll alla Londoni keskmise, kuid on oma hinnaga siiski poole kallim keskmisest Suurbritannia peremajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles