Vaata, milline näeb välja pruunidest paberkottidest valmistatud põrand

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.mrsdoitherself.com

Kuna sisustusblogija Karrah oli juba pikemat aega oma söögitoas olevast vaibast tüdinenud, otsustas ta selle eemaldada ja asendada teistsuguse alternatiiviga - pruuni paberiga!

Paberkottidest põranda tegemiseks hakkas Karrah pärast vaiba eemaldamist rebima pruunist paberist tuhandeid tükke. Nende kleepimiseks kasutas naine veega lahjendatud PVA liimi.

Foto: http://mrsdoitherself.com

Põranda kleepimiseks tuli paber kasta täielikult liimisegusse ning seejärel see maha asetada. «Tükkidele ei tohiks mitte mingil juhul vahe sisse ei jääda, kuna kuivades tõmbub kogu mass kokku,» kirjutas Karrah oma blogis.

Tööd on naise sõnul kõige mõistlikum alustada ukse vastas olevast nurgast.

Foto: http://mrsdoitherself.com

Kogu põranda katmiseks kulus naisel aega kaheksa tundi. Pärast täielikku kuivamist kattis Karrah selle veel lakikihiga, et paber kuluma ei hakkaks.

Foto: http://mrsdoitherself.com

«Lõpptulemusega olen väga rahul, aga järgmine kord kutsuksin kindlasti kellegi endale appi, sest üksinda oli seda päris tüütu teha,» lisas blogija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles