See levinud sisustusviga võib rikkuda sinu hea une

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.pexels.com

Igale inimesele on oluline ennast öösiti korralikult välja puhata. Selle võimaldamiseks on ekspertide sõnul tähtis, kuidas on sinu toas paigutatud mööbel.

Kui ärkad hommikuti tihti väsinuna üles, võib probleem peituda sinu magamistoa kujunduses. Feng Shui ekspert Laura Cerrano väitis MyDomainile, et paljud meist teevad voodi paigutamisel sellise vea, mis ka unekvaliteeti mõjutab.

Nimelt ei tohiks Cerrano sõnul iialgi voodit seina vastu lükata. «Mõlemal pool voodit peaks alati olema väike vahe, isegi kui see on vaid mõni sentimeeter,» väitis naine. Eriti tähtis on see tema sõnul samas voodis magavate paaride puhul: «See on sinu ja sinu partneri vahelise võrdsuse sümboliks». Samal põhjusel soovitab naine mõlemale poole voodit paigutada öökapi koos lambiga, kui selleks vähegi ruumi jagub. 

Voodi täpsemat asukohta silmas pidades soovitab ekspert paigutada sängi nii, et see oleks küll ukse vastas, kuid mitte sellega täpselt kohakuti. «Sellisel juhul ei voola kogu su energia toast välja,» väitis naine.

Kuna on ka palju skeptikuid, soovitab ekspert nõuanded igaühel endal järele proovida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles