Fotod: üks eriti luksuslik ja hubane maakodu Anijal

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.kv.ee

Üldse mitte kaugel pealinnast peidab ennast üks eriti uhke metsamaaga talukompleks. Selles hubases kodus elamisest ei ütleks ilmselt iial ära ka põline linnavurle.

Luksuslik talukompleks asub Anija vallas, mis on Tallinnast vaid 30 kilomeetri kaugusel. Viiehektarilisel kinnistul asub kuus hoonet: peamaja-villa, külalistemaja, garaažiboks, mitu kuuri ning väärikas maakivist kelder.

Foto: www.kv.ee

Talukompleks sobib nii looduslähedast eluviisi armastavale perele maakoduks kui ka suuremale perele päriskoduks. Samuti on kinnistul suurepärased võimalused näiteks turismitalu, kohviku või muu äri rajamiseks. 

Foto: www.kv.ee
Foto: www.kv.ee
Foto: www.kv.ee

Villa esimesel korrusel on suur elutuba, kaks terrassi, ruumikas köök, kaks suurt tuba, korralik kiviahi, puuküttega saun ja sanitaarruumid.

Teisel korrusel on avatud pind, mille võib vaheseintega eraldi tubadeks teha. 

Foto: www.kv.ee
Foto: www.kv.ee

Külalistemajas on ruumikas puusaun, kööginurk ning puhketoad. Nii villa kui ka külalistemaja on hästi soojustatud, maitsekalt viimistletud, sisustatud ja tehnikaga varustatud.

Foto: www.kv.ee
Foto: www.kv.ee
Foto: www.kv.ee

Hea käega kujundatud haljastus sobitab kokku kauni õueala puhkenurkade ja terrassidega. Õue on veel rajatud viljapuuaed ning istutatud viinapuud.

Foto: www.kv.ee

Selle talukompleksi hinnaks on 590 000 eurot.

Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles