Galerii: vaata, milliseid eriilmelisi kodusid tutvustatakse kinnisvaramessil

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

29. aprillil toimub Tallinnas ja Harjumaal kõige suurejoonelisem kinnisvaramess, mida Eestis seni nähtud. Kodud, mida messil tutvustatakse, on kahtlemata vaatamist väärt. Viskame pilgu peale!

Kinnisvararalli nime kandval ettevõtmisel saab tutvuda ligi 20 uusarenduse korteriga Tallinnas ja Harjumaal. Mess on väga heaks võimaluseks vaadata ühe päeva jooksul üle väga suur hulk pakkumisel olevaid kodusid, selle asemel, et igal pool eraldi kohtumine kokku leppida. 

Kristiine City
Kristiine City Foto: KV.EE

Kinnisvararallil on müügil nii alles arendusjärgus olevaid kortereid kui ka juba valmis, siseviimistlusega ja möbleeritud kortereid. Partneriteks on tuntud arendajad, teiste seas Endover, GO Kinnisvara, Trigon Capital, Pro Kapital Eesti ja Metro Capital.

Foto: AFP / Scanpix

Eesti uusarenduste kinnisvaramess Kinnisvararalli toimub 29. aprillil Tallinnas ja Harjumaal kella 11–15. Kinnisvararalli pakkumiste ja päevaprogrammiga saab tutvuda lähemalt Kinnisvararalli Facebooki ürituse lehel või Kinnisvararalli kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles