Soojakiirgur muudab suveööd pikemaks

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gaasisoojendi
Gaasisoojendi Foto: www.flickr.com

Et terrassihooaega kevadel varem alustada ja see sügisel hiljem lõpetada, võib appi võtta terrassisoojendaja. Kuna poes on nende valik lai, jagame mõningaid näpunäiteid, mida tasuks soojendajat ostes silmas pidada.

Kuigi praegu on soojust kiirgavad, lampi meenutavad postid levinud rohkem välirestoranides, saab neid tegelikult edukalt kasutada ka kodus terrassil, väliköögis, verandal ja rõdul. Peale selle, et seade kütab enda ümbruses õhu mõnusalt soojaks, on sellest abi ka sääskede peletamisel.

Esimene küsimus on kindlasti, kas valida gaasi- või elektrisoojendi. «Gaasiseadme pluss elektrisoojendi ees on selle mobiilsus – gaasil töötava soojuskiirguri saab paigutada sobivasse aianurka ning elektrit pole tema tööks vaja,» kõneles Hansaposti veebikaubamaja tootejuht Kristjan Kull. Ta lisas, et enamasti on seadmel ka rattad, nii et seda saab vajadusel teise kohta viia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles