Kinnisvaramessil saab tutvuda kümnete uusarendustega

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Juba sellel laupäeval toimub Eesti ajaloo suurim kinnisvaramess Kinnisvararalli, kus ühe päeva jooksul saab tutvuda ligi kahekümne uusarendusega Tallinnas ja Harjumaal.

Kui aasta alguses oli uusarenduste osas kohati puudus käes, siis nüüd leiab uusi kortereid igast Tallinna linnaosast. «Turg on praegu vägagi tegus ning arendajatel on huvilistele taas rohkemat pakkuda,» ütles Eesti suurima kinnisvaraportaali juht Tarvo Teslon.

Tesloni sõnul on koduost enamasti emotsionaalne ja kogu peret puudutav sündmus. «Kinnisvararalli annab suurepärase võimaluse tulla terve perega pakkumises olevate kodudega tutvuma. Kohapeal saab oma küsimustele vastused otse arenduste esindajatelt, toimuvad mitmesugused üritused ja tegevused,» märkis Teslon ja lisas, et kui tavaliselt peab erinevate korteritega tutvumiseks varuma päevi mitme kuu jooksul, siis Kinnisvararallil saab ühe päevaga üle vaadata ligi 20 näidiskorterit. «Uue kodu ostmisest võiks ju teha meeldejääva pereürituse ja Kinnisvararalli loob selleks võimaluse.»

Kinnisvararallil on müügil nii alles arendusjärgus olevaid kortereid kui juba valmis, siseviimistlusega ja möbleeritud kortereid. Partneriteks on tuntud arendajad, teiste seas Endover, GO Kinnisvara, Trigon Capital, Pro Kapital Eesti ja Metro Capital.

Eesti suurima kinnisvaramessi raames leiab ilusa ilma korral arendustest hoovikohvikuid, väliterrasse ning lastealasid. Mitmetel arendustel kehtivad ka eripakkumised ja hinnasoodustused.

Eesti uusarenduste kinnisvaramess Kinnisvararalli toimub 29. aprillil Tallinnas ja Harjumaal kell 11-15. Kinnisvararalli pakkumiste ja päevaprogrammiga saab tutvuda lähemalt Kinnisvararalli Facebooki ürituse lehel või Kinnisvararalli kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles