Obama uue kodu ümberehitus ärritab naabreid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle ja Barack Obama.
Michelle ja Barack Obama. Foto: SCANPIX

Jaanuaris Valgest Majast välja kolinud Barack Obama uus kodu, võimas villa Washingtonis, pole veel päris valmis. Selle viimane ja kõige põhjalikum muudatus ärritab tema naabreid.

Nimelt kerkib vana kauni hoone ette punane telliskivisein, mis varjab tänavalt majale avaneva vaate täielikult. Arusaadavalt on seina näol tegu sooviga tagada privaatsus endale ja oma perele, kuid naabrid pole plaaniga just liiga rahul, vahendab PopSugar.

Obamade kodu Kaloramas. / Scanpix/SIPA
Obamade kodu Kaloramas. / Scanpix/SIPA Foto: Scanpix/Sipa

Teise põhjalikuma ümberehitusena muudetakse garaaž eraldi vannitoaga kabinetiks: naabruskonnas oletatakse, et sellest saab ruum eriteenistuse meestele, kes endise presidendi turvalisust tagavad.

Kalorama-nimelises piirkonnas asuv villa ei jää Obamade koduks aga mitte kauaks: Washingtonis plaanivad nad elada veel vaid seni, kuni noorim peretütar Sasha kooli lõpetab.

Selle otsusega on Obama siiski esimene president pärast Woodrow Wilsonit, kes ametiaja lõppedes Washingtoni elama jäänud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles