Nutikas noor naine leidis väga soodsa võimaluse oma kodu rajamiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.angelinthenorth.com

Kui oma kodu näib kauge ja kättesaamatu unistusena, tuleb pea tööle panna ja mõelda, kas poleks siiski mingit võimalust tohutuid kulutusi tegemata 

27aastane Stephanie plaanis esialgu vanemate maal seisnud garaažide asemele rajada oma kodukontori: graafilise disainerina töötav naine nägi seal tugevat potentsiaali. Kui projekt aga juba käsile võetud sai, tekkis tal küsimus, miks ei võiks neist viiest kõrvuti seisvast tillukesest päevinäinud garaažist saada tema kodu, vahendab Daily Mail.

Foto: www.angelinthenorth.com

Ehitusse investeeris naine kõiges 15 000 eurot. Nii väheste kuludega sai ta hakkama eelkõige seetõttu, et palju asju tegid tema ja ta toonane poiss-sõber valmis oma kätega. Tänasel päeval on Stephanie kodu tänu tehtud tööle väärt 178 000 eurot. 

Foto: www.angelinthenorth.com

Tagantjärele on noor naine rõõmus, et ta ei otsustanud esimese plaani kasuks, mis oleks näinud ette garaažide  lammutamist ja uue hoone ehitamist. Päris kindlasti poleks ta siis nii väikeste kulutustega hakkama saanud. 

Foto: www.angelinthenorth.com

Projekti algusest lõpuni valmis saamiseks kulus kaks aastat. Sisustus on suuremalt osalt kas isetehtud või taaskasutusest ostetud. 

Foto: www.angelinthenorth.com

Kuigi paljud noored tahavad iseseisvuda ja vanematest eemale kolida, võiks ilmselt teisedki, kes hädas sellega, et pole raha oma kinnisvara soetamiseks, kaaluda koduse kõrvalhoone elamiseks ümber ehitamist. Kuigi Stephanie garaažkodu asub Suurbritannias, on samasuguse lahenduse teed korduvalt mindud Eestiski. See on soodne võimalus iseseisva elu alustamiseks.

Vaata pilte kodust SIIT või SIIT.

Kas ka sinu kõrvalhoone on elamiseks ümber kohendatud või elad ise sellises kohas? Jaga oma muljeid meiega aadressil kodu@postimees.ee või meie Facebooki-lehel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles