5 väga erineva hinnaga väikest korterit Eesti linnades (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Ühetoalised elamispinnad ehk stuudiokorterid muutuvad tõusvate kinnisvarahindade taustal üha menukamaks. Kuid väike pind ei tähenda alati madalat hinda. Vaatame, millise ühetoalise saab 30 000 ja millise 165 000 euro eest.

1. Luksuslik stuudiokorter Narvas, 31 000 eurot

Foto: KV.EE

Narva vanalinnas otsib uut omanikku väga luksuslikult sisustatud ühetoaline ja pisut alla 40ruutmeetrine korter. Tegemist on Narva väga looduskauni piirkonnaga, korteris on olemas kõik eluks vajalik. 

2. Rõduga korter Tartu kesklinnas, 47 000 eurot

Foto: KV.EE

Väga erilise siseviimistluse ja kauni rõduga korter Tartus Kastani tänavas. Kasutatud palju põnevaid sisekujunduslahendusi, köögimööbel näiteks on ehitatud vanamööblisse. 

3. Kaasaegne stuudiokorter Põhja-Tallinnas, 55 000 eurot

Foto: KV.EE

Kuna korteris on ruumi vaid pisut üle 26 ruutmeetri, on kogu planeering väga põhjalikult läbi mõeldud. Korteri hinnas on kogu sisustus ja tehnika, mis piltidel näha on. 

4. Nutika planeeringuga korter Kristiines, 80 000 eurot

Foto: KV.EE

Koostöös sisekujundajaga valminud nutikate lahendustega muudetud planeeringuga  korter. Korteriga koos müüakse kogu sisustus ja tehnika.

5. Väike korter Fahle majas, 165 00 eurot

Foto: KV.EE

Hetke kõige kallim ühetoaline korter Eestis. Pinda vaid pisut üle 37 ruutmeetri, kuid vaated teevad ruumipuuduse kuhjaga tasa.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles