Fotod ja video: selles hubases paatmajas saab elada igal aastaajal

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Pikal Gatineau jõel Kanadas seilab üks võluv paatmaja. See on koduks noorele neiule Bonniele, kes selle koos sõbraga disainis ja ehitas.

Pisikeses paatmajas on käsitsi valmistatud aknad, klassikaline laevarool, antiikne kamin ja spetsiaalselt valmistatud mööbel. Need hubased elemendid tekitavad paati astudes tunde, nagu oleks sisenenud koju.

Foto: Kuvatõmmis videost

Armsa paatmaja on disaininud Bonnie ning tema paadiehitajast sõber Denis Tremblay (keda kohalikud tunnevad ka kui Wakefieldi Piraati). Denis ehitas koos paari sõbraga kogu maja, aknad ja sisse ka sobiliku mööbli.

Foto: Kuvatõmmis videost

Selles paatmajas saab elada igal aastaajal – lisaks soojustatud seintele on paadis koht ka antiiksel kaminal, mis talvel hoonet kütab. 

Foto: Kuvatõmmis videost

Elektri jaoks on olemas suur aku. See toidab ka veepumpa, mille abil kraanist hammaste ja nõude pesemiseks jõevett voolab. Toidu hoiustamiseks kasutab Bonnie hetkel veel külmakotti, kuid tulevikus on tal plaanis investeerida päikesepaneelidesse, mille abil oleks võimalik ära toita ka külmkapp.

Foto: Kuvatõmmis videost

Gaasimootoriga paadi saab tema suurusest hoolimata viia seilama ka jõele, seetõttu on kodu asukohta muuta imelihtne. 

Foto: Kuvatõmmis videost

Paatmaja esimesel korrusel on köök, vannituba, söögituba ja elutuba. Teisel korrusel paiknev magamistuba on ehitatud võrele, mis laseb soojusel üles tõusta ning tolmul alla lennata. Üks aken avaneb sealt ka suurele rõdule, kuhu Bonnie vajadusel päikesepaneelid paigutada saab.

Vaata rohkem videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles