Väga levinud trend, mis vannitoale sugugi hästi ei mõju

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Mitte kõik sisekujundustrendid pole mõistlikud – üks hea näide on see levinud lahendus vannitubade sisustamisel, mis pigem vannitoale kahju teeb kui kasu toob.

Aastakümneid on paljud vannituppa vanni valides eelistanud käppadel või jalgadel vanni, mis ei käi tihkelt vastu seina, vaid on sageli üldse keset pesuruumi. See on teistsugune, omapärane ja mõjub suursuguselt. Levinud ja armastatud trend aga pole vannitoale üldse nii kahjutu, kui arvata võiks. 

Foto: www.flickr.com

Miks nii? 

  • Seda tüüpi vannid ei ole kunagi tihedalt seina külge kinnitatud. Vesi voolab mööda seina alla ja võib tekitada veekahjustuse. 
  • Kui jalgadel vann on seina ääres, aga mitte seina küljes, koguneb vesi vanni alla, jätab sinna veejäljed ja puhastada on seda üsna võimatu. Levima võib hakata hallitus.
  • Päris kindlasti ei sobi jalgadel vann praegu üsna menukatesse avatud vannitubadesse – veekahjustused on paratamatud. 
Foto: www.flickr.com

Iga lahenduse puhul, mille oma koju valid, tuleks läbi mõelda ka see, milline on edasine hooldus ja millised valikutega kaasnevad riskid ning kui paljudega neist oled sa valmis tegelema. Jalgadel vann on küll elegantne, kuid kindlasti mitte igasse elamisse sobiv lahendus. 

Allikas: Popsugar

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles