Nutikas mööbli paigutamise lahendus, mida enamasti kasutada ei osata

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Väga sageli tundub, et toas on liiga vähe seinapinda selleks, et kõik vajaminev ära paigutada: kuhu mahutada diivan, kuhu raamaturiiul ja nii edasi. Väga mugavast lahendusest vaadatakse sageli mööda.

Nimelt tasuks juhul, kui toad eriti väikesed või mööblit eriti palju, paigutada diivan seinast eemale, et diivani taha jääks ruumi veel mõnele mööblitükile. Hea koht on diivanitagune näiteks raamaturiiulile.  

Foto: www.flickr.com

Sageli arvatakse, et selline lahendus näeb väga ülekoormatud välja, aga see pole sugugi tõsi. Samamoodi võib riiuleid paigutada ka voodipeatsi taha.

Foto: www.flickr.com

Mööblipaigutusele võiks üldse julgemalt läheneda ja mitte olla nii kinni selles, et kogu mööbel peab olema rivistatud seina äärde. Julgemalt võiks kasutada ära keset tuba olevat põrandapinda, paigutada näiteks pika seinaäärse diivani asemel keset tuba kaks väiksemat ja nende vahele diivanilaud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles