Stiilse sisustusega suvele vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestis elamise puhul ei ole pärast pikka talve midagi kosutavamat kui esimene pidusöök vabas õhus. Hoolimata ala suurusest võib vaid mõne mööbliesemega luua maagilise õhkkonna…

Kui teie arusaam vabas õhus viibimisest on terrassil veinijoomine, siis võiksime lausa hingesugulased olla. Meie Iskus armastame, nagu iga teinegi, viibida vabas õhus, kuid eelistame saada vabaõhukogemust pehmetel toolidel ja stiilselt. Kui tunnete, et see on midagi teile, siis võtke hetk aega ja heitke pilk peale meie kaunile õuemööbli kollektsioonile ning valige välja paar stiilset eset järgmise terrassipeo tarbeks. Isku pakub lahedat ja vapustavat valikut moodsast väliterrassimööblist, mis teeb teist kogu naabruskonna jututeema number üks.

Ükski terrass, aed ega rõdu pole täiuslik ilma mugava istumiskohata. Meie terrassimööbel on loodud viima siseruumide õhkkonda ka õue, ükskõik kui suur või väike on teie terrass, aed või rõdu. Isku disaini iseloomustavad puhtad jooned, mugavad istmed ja lihtne viimistlus, mis ei tõmba ära tähelepanu teid ümbritsevalt ilult. Mis kõige parem – toolid on ilmastikukindlad, nii et neid ei ole vaja vihma korral iga kord tuppa viia. Isku meeldivalt stiilsed terrassitoolid on tehtud spetsiaalselt nii, et nad hülgavad vett.

Kui teil on koht, kus istuda, siis on teil vaja ka kohta, kuhu panna söök ja jook. Pikka aega väljas viibides on äärmiselt oluline tarbida piisavalt vedelikku, nii et valmistage suures koguses lemmikjooki, haarake klaas ja asetage see oma uuele lauale. Usume, et välimööbel peaks olema lõbus ja inspireeriv, peegeldades teid ümbritseva looduse värve ja maailma energiat. Milleks jääda tuppa, kui võite hommiku-, lõuna- ja õhtusööki nautida igapäevaseks kasutamiseks sobiva mugava ning stiilse välimööbliga varustatud terrassil.

Istumiseks – Traditsiooniline õuelaud koos toolidega on suurepärane standardlahendus, kuid ruumipuudusel kaaluge variantidena ka moodul-aiadiivanit või kahekohalist diivanit koos lauaga. Külluslike tekstuuride lisamine väliskeskkonda loob õdusa õhkkonna, millest aimub siseruumi luksuslikkust. Valikuvariantide lõputu hulk – alates pikkadest talulaudadest ja pinkidest kuni kõrgete laudade ja baaritoolideni – annab võimaluse esemeid omavahel kombineerides ja õueruumi suurust arvestades erinevaid puhkealasid luua. Ärge unustage ka lamamistoole, millel on mõnus teha üks pärastlõunane uinak päikesepaistel!

Vaip – Õuevaip on suurepärane võimalus anda terrassile pehmem ilme või piiritleda söögiala aias, kus terrass puudub. Olgu see siis elurõõmsa mustriga või vaoshoitud soliidne vaip, annab see õuealale soojema välimuse ning kingi polegi tarvis. Ühtlasi ei pea muretsema Eesti heitlike ilmade pärast, sest materjal on määrdumiskindel ning kiiresti kuivav.

Keskkond – Looge müstiline õhkkond, riputades maja külge või puudele aiatuled või Maroko stiilis laternad. Hoidke tüütud sitikad-putukad stiilselt eemal, asetades kõrgetesse klaasanumatesse pikad sidrunheinalõhnalised küünlad. Täiendage vaatepilti spetsiaalse tuleasemega. See ei aita mitte ainult putukaid eemal hoida, vaid annab ka jahedamatel õhtutel sooja. Uus lähenemine tavapärasele lõkketulele.

Iskust leiate parima valiku välimööblit, mida pakume rahakotisõbraliku hinnaga. Valige julgelt laudade, toolide, diivanite ja muu mööbli hulgast välja need, millega luua just teie vajadustele vastav täiuslik õueruum.

www.isku.ee – ja suvi võib saabuda kohe!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles