Fotod: kadestamisväärsed villad Eesti kinnisvaraturul (1)

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljatoaline villa Pirita ranna ääres
Neljatoaline villa Pirita ranna ääres Foto: www.kv.ee

Kes meist ei unistaks elamisest luksuslikus mereäärses villas, millel on olemas oma spaa, jõusaal ning piltilusa haljastuse ja väliterassiga krunt. Viska pilk peale neile Eesti kinnisvaraturul ilutsevatele villadele, milles elamisest ei ütleks ära vist mitte keegi.

Neljatoaline villa Pirita ranna ääres

Uhke rannaäärne maja paistab silma huvitava arhitektuuri ja suure 4900-ruutmeetrise krundiga. Lisaks on majal bassein, saun, suur terrass ning kõrvalhoone. Kogu hoone on aiaga ümbritsetud ning videovalve all. Kinnistu on müügis 3,3 miljoni euroga.

Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Maja Rannamõisas
Maja Rannamõisas Foto: www.kv.ee

Suursugune maja Rannamõisas

Eemal linnamürast, suurte põlispuude all asetseb luksuslik eramu Rannamõisas. Maja teiselt korruselt avaneb merevaade, aga hoov on külmade meretuulte eest puude vahel peidus. Kolmetoaline kinnistu on ilusti hooldatud, lilli ja rohelust täis ning aiaga piiratud. Maja on müügis 650 000 euroga.

Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Maja Viimsis
Maja Viimsis Foto: www.kv.ee

Kauneima kodu tiitliga pärjatud maja Viimsis

Kuuetoalisel kodul on hoolikalt läbimõeldud planeering, vapustavalt kaunis haljastus ning peen maitse. Pärnamäe uuselamurajoonis asuva kahekorruselise elamu ehitamisel on kasutatud vaid parima kvaliteediga ehitusmaterjale. Maja on müügis 670 000 euroga.

Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Foto: www.kv.ee

Eksklusiivne energiatõhus maja oma spaaga

Kristiine piiril ja kesklinna lähedal paiknev ainulaadne maja on valminud 2016. aastal eriprojekti järgi. Kuna krunt asub suurematest teedest eemal, siis automüra sinna ei kosta ja tänu rohelusele tekib linnas elades tunne, nagu oleksite maal. Peale kuue toa, on hoones ka basseini ja kahe saunaga lõõgastav spaa. Kinnistu on müügis 1,1 miljoni euroga.

Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Villa Meremõisas
Villa Meremõisas Foto: www.kv.ee

Luksuslik villa Meremõisas

Detailselt planeeritud kolmetasandiline maja on täielikult möbleeritud ja varustatud spaa-alaga. Panoraamaknad ja suur väliterass võimaldavad nautida erakordselt kaunist vaadet. Maja ühes osas on kaminaga elutuba, köök koos söögitoaga, kabinet ja magamisruumid. Teises osas on vaba aja veetmise kompleks. Sinna kuuluvad bassein ja saunad, lisaks piljardi- ja jõusaal. Maja on müügis 999 000 euroga.

Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles