Viis uusarendust, millele koduotsija pilgu peale viskama peaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kui oled otsustanud soetada kodu uusarendusse, ei kitsenda see valikuid just ülearu palju, sest pakkumisi on väga ohtralt. Millised on need viis uusarendust, millele kindlasti pilk peale visata tasuks?

1. LAEV korterid Rocca al Mares

Foto: KV.EE

LAEVa kortermaja teeb eriliseks nii selle laevakuju kui ka asukoht mereäärse roheluse vahetus läheduses, ent siiski täiesti keset linna. Maja alumistel korrustel asuvad bürooruumid, mis pakub mõnele ettevõtjale võimalust elada ja töötada samas majas.

2. Toom-Kuninga 21

Foto: KV.EE

See arendus asub Uue Maailma asumi ja kesklinna piiril ning ühendab endas jooni mõlemast. Art Deco stiilis kujundatud korterite lõpliku lahenduse osas saab ostja hetkel veel sõna sekka öelda. 

3. Ilmarise 3 Nõmmel

Foto: KV.EE

Looduskaitse ala serval asuv kodu sobib ideaalselt kõigile, kes igatsevad ehk pisut linnast ära, aga ei saa päriselt lahkumist endale siiski lubada. Paari sammu kaugusel majast algab terviserada, kuid ka kõik linlikud mugavused on vaid jalutuskäigu kaugusel.

4. Linnamäe tee kodud Lasnamäel

Foto: KV.EE

Lasnamäe pole enam ammu see, mis ta kunagi oli: eriti ilmekalt tõestab seda Linnamäe tee moodne uusarendus, kus kõik korterid on rõdudega, nüüdisaegse planeeringuga ja maja juurde kuulub mõnus roheala, kus perega aega veeta. 

5. VEGA arendus Mustakivi asumis

Foto: KV.EE

VEGA on kahtlemata väga eriline arendus, sest lisaks ruumikatele korteritele kuulub maja juurde ruumide kompleks, kus on peopidamise ja vaba aja veetmise võimalused: saunad, mängutoad lastele, jõusaal, peoruumid ja nii edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles