Riik jäi korteriühistutele võlgu

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigile loovutatakse kortereid, kus pole võimalik elada ja mida keegi ei taha.
Riigile loovutatakse kortereid, kus pole võimalik elada ja mida keegi ei taha. Foto: Toni Läänsalu / Postimees

Kohtla-Järve linn loovutas aasta alguses 31 korterit riigile, nüüd saatsid korteriühistud uuele omanikule veebruarikuu arved, kuid makseid pole senimaani järgnenud.

Nende majade korteriühistute esimehed, kus asuvad riigile loovutatud korterid, on mures, sest rahandusministeerium jättis nende esitatud arved maksmata ning isegi ei põhjendanud , mis põhjusel maksed tegemata jäeti, kirjutas Põhjarannik.

Majahaldur Jelena Vilinski ütles, et saatis ministeeriumile Sakala 3 majas asuva kahetoalise korteri eest 53 euro suuruse arve. Vilinski märkis, et ühistule on tähtis iga euro ning kui riik jätab ka märtsikuu arved tasumata, siis see annab majas juba kõvasti tunda.

Rahandusministeeriumis selgitati arvete maksmisega viivitamist sellega, et nende eelarves ei ole ette nähtud raha Kohtla-Järve linna poolt loovutatud korterite  arvete tasumiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles