Enne ja pärast: päevinäinud köök sai uue välimuse vaid paari värvikihiga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.hollandavenuehome.com

Sisustusblogija Avery ning tema pastorist abikaasa Ben elavad kiriku antud majas. Kuigi ei saa nad teha kodus suuri muudatusi, suutis paar muuta kööki tundmatuseni vaid paari värvikihiga.

Kirik andis paarile köögi renoveerimiseks küll väikese summa, kuid Avery otsustas siiski hakkama saada võimalikult odavalt. 

Viimati oli kööki muudetud 1980-ndatel ning selle ajaga olid täispuidust kapid saanud palju kulutusjälgi. Põrandaid kattev linoleum oli näinud ka paremaid päevi ning seinavärv ajaga tuhmunud. Tume mööbel imes endasse kogu päevavalguse, mis ainsast pisikesest aknast tuppa pääses. Seetõttu otsustas paar köögikapid heledate kriidivärvidega üle värvida ja maha asetada suure värvilise vaiba. 

Köök enne
Köök enne Foto: www.hollandavenuehome.com

Enne uusi värvikihte tundus köök isegi tulede põledes kui tume koobas. Pärast värvimist tehtud pildid on tehtud samal kellaajal ning valgust peegeldavad heledad pinnad muudavad köögi ohtralt avaramaks. 

Foto: hollandavenuehome.com
Köök pärast
Köök pärast Foto: hollandavenuehome.com

Rohkem pilte ja teksti saab näha ja lugeda Avery sisustusblogist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles