Fotod: vaata, milline on elu kõigest kaks meetrit laias majas

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.today.com

Vähe sellest, et see kodu on äärmiselt kitsas: kokku pole see suurem kui 20 ruutmeetrit. Kuid sellegipoolest mahub siia kõik vajalik.

Kui pead kodu rajama ühe katuseaknaga ruumi, mis on 4,5 meetrit kõrge, kaks meetrit lai ja millel põrandapinda kõigest 20 ruutmeetrit, võib see tunduda kaelamurdva väljakutsena, millest on targem loobuda. Selle Madridis asuva korteri peremees aga armastab väljakutseid ja otsustas proovida.

Foto: www.today.com

Tulemus sai suurepärane: sõna otseses mõttes kitsukeses kodus on olemas kõik eluks vajalik: köök, elu- ja magamistuba, garderoob, kontorinurk ja pesuruum. Korteri planeeringu mitmetasandilisus meenutab mõnd vana arvutimängu, kus tegelane  erinevate platvormide vahel liikuma peab. Kõige paremini annab tehtust aimu korteri plaan.

Foto: www.today.com

Kodu hämmastavaimaks osaks on ilmselt vannituba, kuhu mahuvad ära vann, dušš, tualettruum ja valamu. Põnev on aga ka elutoa põrandasse peidetud riidekapp. 

Vaata rohkem fotosid SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles