Fotod: see Tallinna lähedal asuv maja on pärit justkui muinasjutust

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Tallinnast vähem kui kahekümne kilomeetri kaugusel otsib omanikku üks armas maja. Oma välimuselt sobiks see metsatuka ääres paiknev maja hästi näiteks Lumivalgekese muinajuttu. 

Idülliline Saksa tüüpi maja asub Rae vallas Patika külas. Hoone, kogupinnaga 163 ruutmeetrit, on ehitatud 1995. aasta. Maja on eelmisel aastal väljast täielikult renoveeritud, siseviimistlustööd on veel pooleli.  

Foto:
Foto: Foto: KV.EE

Kuulutuses on kirjas: «Ehitan maja küll ilusti lõpuni valmis, aga siis saab hind olema kõrgem. Täna on ostajal väga hea võimalus ise otsustada, milline kamin, parkett, seinavärvid, köök jne tulevad. Ostjal on võimalik teha viimased viimistlustööd ise või sõlmida kokkuleppeid tänaste ehitusmeestega.

Seega, tulevasel ostjal on võimalus ise maja välimuse osas kaasa rääkida. 

Foto:
Foto: Foto: KV.EE
Foto:
Foto: Foto: KV.EE

Hoone asub 2692 ruutmeetrisel krundil, mis on ilusti hooldatud. Maaalal asub puur- ja salvkaev. Kolme kilomeetri kaugusel asub ka jõgi. 

Foto:
Foto: Foto: KV.EE
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles