Minimaja, mille ehitamiseks on vaja vaid üht tööriista

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Maailmas on palju huvitava disainiga minimaju. See Hiinas asuv elamine on aga eriti muljet avaldav. 

Kuna majad ja korterid on Hiina pealinna lähistel tõeliselt kallid, oli proua Fan sunnitud elama pisikeses räämas hütis, vahendab Business Insider.

Naisele meeldis oma kodu asukoht ja naabruskond, kuid teisalt ihkas ta pisut paremaid elamistingimusi. Kohalik arhitektuuriettevõte otsustas tema unistuse täide viia ja projekteeris talle taskukohase hinnaga moodulmaja, kus ta oma pojaga elada saaks. 

Maja ehitamiseks kulus 10 000 dollari väärtuses ehitusmaterjale. Elamispinna püsti panekuks kulus meeskonnal vaid üks ööpäev. 

Minimaja muudab eriliseks veel see, et selle kokku panemiseks oli vaja ainult üht tööriista. Hoone koosneb nimelt moodulitest, mille ühendamiseks oli vaja vaid kuuskantvõtit.

Pisikeses elamises on avatud köök-elutuba, kaks magamistuba ning tualett. Maja on küll väike, kuid hele ja valgusküllane. 

Vaata pisikest moodulmaja lähemalt videost! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles