3 ideed, kuidas lahendada ruumipuudus väikeses esikus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Real Simple

Vähe on neid koduomanikke, kes saavad öelda, et nende esik on piisavalt suur. Ruumipuuduses aga kuluvad ära kõik nutikad lahendused, kuidas nappi pinda maksimaalselt ära kasutada.

Et kogu pere parasjagu käigus olevad rõivad ja jalatsid ning kotid kusagile ära paigutada, võid proovida järgmisi lahendusi.

1. Kasuta seinapinda maksimaalselt

Foto: Real Simple

Kui põrandapinda palju pole, napsa lisa seintelt: paiguta sinna palju nagisid ja lao seina äärde puidust säilituskaste, millest saab suurepärase jalatsi- ja muude vajalike tarvikute riiuli. Säilituskastid on kitsamad ja võtavad vähem ruumi kui jalatsikapp, samas on need ka mitmeotstarbelised.

2. Anna seinakapile uus sisu

Foto: Real Simple

Kas talveriided ja muu hetkel mittevajalik kraam peab ikka esikus seinakapis seisma? Võib-olla saaksid seda ruumi palju otstarbekamalt kasutada, luues sinna riiulid, pingi ja lüües seina nagid, et igapäevaselt kasutuses olevaid asju mugav ära panna oleks?

3. Napsa ruumi mujalt

Foto: Real Simple

Kui elad eramajas, kus esikupinnaga kehvasti, mõtle, kas saaksid selle ruumi kusagilt mujalt juurde näpistada. Kui garaaž on elamuga otseühenduses, võiksid pereliikmete põhisissepääsu hoopis sealtkaudu korraldada ja korraliku esiku garaaži ja maja ühendava ukse juurde rajada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles