Vaata, missuguses kodus elavale üksikisale inimesed kaasa tunnevad

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: 5kid1condo.com

Ameeriklastele meeldib suur kodu. Korter või maja, mis siinmail tunduks täiesti asjaliku suurusega, on nende silmis tilluke. Nii pole ka imestada, et nad peavad kangelaseks üht viie lapsega üksikisa.

Kanadas Vancouveris elav Adrian Crook teenib Ühendriikides kiidusõnu seetõttu, et elab viie lapsega kolme magamistoaga korteris, millel ruutmeetreid suisa 98. Eesti mõistes isegi pigem suur kodu on sealsete standardite järgi viie lapse kasvatamiseks kaugelt liiga tilluke ja mehe otsust lapsi säärases kodus kasvatada pannakse tublisti imeks. 

Tüdrukute magamistuba. / 5kids1condo.com
Tüdrukute magamistuba. / 5kids1condo.com Foto: 5kid1condo.com

Jah, tõele au andes on Adriani korter kahetoaline ja ta on selle ise kolmetoaliseks kohendanud, kuid ruumi on tal seal sellegipoolest üsna palju, eriti arvestades, et lapsed on temaga kaks nädalat kuus. 

Poiste magamistuba
Poiste magamistuba Foto: 5kids1condo.com

Portaal HouseBeautiful tunnustab mehe  otsusekindlust jääda elama pisikesse korterisse, kuigi ta ilmselt endale ka midagi suuremat lubada saaks. Ja Adrian ise ütleb, et tema meelest õpivad väikses korteris kasvavad lapsed sel moel paremini kompromisse tegema ja teistega arvestama, sest ruumi on lihtsalt nii vähe, et pole võimalik teisi eirata.

Foto: 5kids1condo.com

Vaid suuremast esikust tunneb pereisa puudust, sest ütleb, et kitsukeses ruumis läheb päris keeruliseks, kui kõigil kuuel pereliikmel korraga on vaja saapad jalga ja joped selga ajada. 

Rohkem infot pere kohta leiab SIIT!

Mida arvad sina: kas ligi sajaruutmeetrine korter on viie lapsega perekonna jaoks väike?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles