Väga suur viga, mida inimesed kodu kujundamisel teevad

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elutuba.
Elutuba. Foto: SCANPIX

Inimesed, kes ostavad endale möbleerimata korteri või maja, kipuvad tegema väga tihti just seda viga, kirjutab Apartment Therapy. 

Täiesti tühja korteri möbleerimine on kahtlemata ajakulukas ja kallis. Selle asemel, et võtta sõpradelt-tuttavatelt vastu kõik tasuta mööbliesemed ja osta poest kokku ülisoodsa hinnaga asju, tasuks asi aga põhjalikumalt läbi mõelda. 

Sisekujundaja Diana Kennedy sõnul tuleks panustada kvaliteeti, sest ülisoodsad koduseadmed ja mööbliesemed kipuvad olema ebakvaliteetsed ja aja jooksul tuleb need ikka välja vahetada. Kui eelarve on väga piiratud, on Kennedy arvates kõige mõistlikum sisustada kodu jupphaaval. Ta soovitab muretseda endale kõigepealt hädavajalikud asjad nagu voodi või riidekapp ning aja jooksul osta muu.

Kui teha läbi mõeldud ja kvaliteetseid oste, on kodu üldmulje omanikule hiljem suure tõenäosusega palju rohkem meelt mööda, kinnitab Kennedy. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles