Noor mees tegi 89-aastasele naabrile tõeliselt südamliku heateo

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortermaja USA-s. Pilt on illustratiivne.
Kortermaja USA-s. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

See, et armastus ja sõprus ei küsi vanust, peab ilmselgelt paika. Ehedaks näiteks on see 31-aastase mehe ja 89-aastase vanadaami sõprus. 

Chris Salvatore ja Norma Cook said sõpradeks umbes viis aastat tagasi, kui mees vanadaami kõrvalkorterisse kolis. Pealtnäha oleks tegu justkui vanaema ja lapselapsega, kuid tegelikult on Norma ja Chris lihtsalt väga head sõbrad, vahendab Country Living. 

Kui vanadaam leukeemia tõttu kaheks kuuks haiglasse sattus, käis mees teda pidevalt vaatamas. Kuna Norma ei olnud pärast haiglas veedetud aega enam võimeline üksinda hakkama saama ja hooldaja palkamiseks tal endal ressursse ei olnud, kogus Chris ühisrahastusplatvormi kaudu selleks raha. 

Kokku saadi küll 50 000 eurot, kuid see ei olnud piisav selleks, et palgata naisele ööpäevaringne hooldaja. Kuna Normal lähedasi ka ei olnud, kutsus Chris ta lõpuks enda juurde elama. Mehe sõnul hoolib ta naisest justkui vanaemast. 

Kohustus, mille mees endale võttis, ei ole kohe kindlasti kerge, kuid mees annab endast parima, et muuta vanadaami viimased elukuud võimalikult lõbusaks.

Paljud imestavad selle üle, mida noor mees ja kõrges eas vanadaam koos teevad, kuid Chrisi sõnul on neil koos tõeliselt lõbus. «Norma on tõeliselt noorusliku hingega. Me räägime juttu, vaatame uudiseid, joome vahuveini ja sööme pähkleid,» räägib Salvatore. 

 

Happy New Year from Norma and me. She rang in 2017 in style last night! #myneighbornorma

A photo posted by Chris Salvatore (@chrissalvatore) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles