Ameerika Ühendriikide läbi aegade kõrgeima müügihinnaga majas leidub uskumatu otstarbega tube (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika Ühendriikide läbi aegade kalleim  maja.
Ameerika Ühendriikide läbi aegade kalleim maja. Foto: reltor.com

Ameerika Ühendriikides tuli äsja müügile võimas villa, mis on väidetavalt kõrgeima müügihinnaga eluhoone, mida sealmail pakutud. 

California osariigis Bel Airis asuv villa kuulub praegu miljardär Bruce Makowskyle, vahendab kinnisvaraportaal Realtor. Maja on mees ise disaininud, pidades silmas jõukate inimeste soove ja vajadusi. 

Maja maksab küll hingehinda ja väidetavalt pole ühegi kodu eest USAs kunagi sellist summat küsitud, kuid kinnisvara- ja arhitektuurieksperdid ütlevad, et see on iga senti väärt, sest on tõesti põhjalikult läbi mõeldud ja efekselt lahendatud.

Majas leidub üsna hämmastavaid ruume: kui massiivne keeglisaal ei üllata ilmselt eriti kedagi, siis on seal veel näiteks galeriisein, mis pühendatud Lumivalgekese-muinasjutust tuntud seitsmele pöialpoisile. Tõenäoliselt kõige hämmastavam on aga niinimetatud kommituba: ruum, mille ühe seina võtavad enda alla kõige võimsamad, luksuslikumad ja kvaliteetsemad kommiautomaadid. 

Foto: www.realtor.com

Ja kui sina arvad, et su paarikümneruutmeetrine terrass on suur ja võimas, siis Makowsky ilmselt naeraks selle peale: tema villa juurde kuuluva terrassi suuruseks on 1580 ruutmeetrit. 

Foto: www.realtor.com

Mõistagi on maja kõik magamistoad sama suured kui mõne inimese korter ja ostja saab kauba peale kogu maja sisustuse, garaažides seisvad autod ja seitsmeliikmelise maja teenindava meeskonna. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles