Alanud aasta toob magamistubadesse tagasi ühe imeliku mööblitüki

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baldahhiinvoodi.
Baldahhiinvoodi. Foto: www.flickr.com

Sellest, et bideed jälle moodi lähevad, oleme juba kirjutanud. Selgub, et üht-teist ajaloolist imbub tagasi ka meie magamistuppa. 

Nimelt on hooga tagasi tulemas baldahhiinvoodid: nii ehtsad, suured ja raskepärased kui ka märksa lihtsamad lahendused, vahel lihtsalt lakke riputatud kangast ümbritsetud madratsid, kirjutab Architectural Digest. 

Ehtne baldahhiinvoodi võib olla üsna kallis ja seepärast on soodsamad alternatiivid kõhklusteta lubatud. 

Foto: www.flickr.com

Raskepärased puitnikerdused ja kangad iga sisekujundusstiiliga ei sobi, seepärast võib muretult kinnitada lae alla kardinapuud ja riputada nende külge meelepärased kangad – minimalistlikus kodus lakoonilisemad, julgemas ja jõulisemas kodus jälle sellele vastavad. Ühtviisi baldahhiini alla liigituvad need sel hooajal kõik. 

Nii-öelda vale-baldahhiinid on väga menukad ka Hollywoodi staaride seas, kuulu järgi on Meg Ryani Manhattani korteris näiteks üks tavaline kontinentaalvoodi, mille ümber on riputatud kardinad.

/ Scanpix
/ Scanpix Foto: SCANPIX

Kuidas tundub, kas tahaksid enda magamistuppa samasugust?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles