Enne ja pärast: väga algaja isetegija katsetab tugitooli värskendamist

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tool enne
Tool enne Foto: designingdawn.com

Esimeseks restaureerimistööks ei soovitata endale liiga suurt tükki võtta. See julge naine alustas aga paraja väljakutsega. 

Dania otsis oma lapse tuppa sobivat tugitooli ja leidis selle ämma-äia kodust. Kujult oli tool ideaalne, roheline nahast kate naisele aga nii väga ei meeldinud. Igasugust eelnevat restaureerimiskogemust või -infot omamata otsustas Dania härjal sarvist haarata ja tooli katte iseseisvalt sobivama vastu vahetada. 

Tugitool pärast
Tugitool pärast Foto: designingdawn.com

Esmalt harutas Dania jupphaaval vana toolikatte maha, jättes iga tüki terveks ja kasutades neid žabloonina uue katte lõigete tegemisel. Kogu tooli täidis oli täiesti korralik ja läks uuesti käiku, väga heas korras oli ka tooli raam.

Tugitool pärast
Tugitool pärast Foto: designingdawn.com

Dania ise arvab, et lähedalt ei tasuks tooli vaadata, kuid olgem ausad, käeharjutuse kohta on tulemus ikka muljetavaldav!

Rohkem fotosid leiad SIIT! 

Kui ka sul leidub kodus mööblitükke või remondiprojekte, mida meie lugejatega jagada tahaksid, saada fotod ja lühike kirjeldus tehtust aadressile anna-liisa.mets@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles